Ενημερωτική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης στον Δήμο Καλαμαριάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης 2026, που τιμάται την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την πρόληψη, τη φροντίδα της όρασης και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Φοίνικα, από τις 10:00 έως τις 12:30, σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης και το Κέντρο Υγείας 25ης Μαρτίου.

Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σωστή φροντίδα των ματιών, τις συχνότερες οφθαλμικές παθήσεις, αλλά και για τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η έγκαιρη διάγνωση στην αντιμετώπιση προβλημάτων όρασης.

Με το μήνυμα «Βλέπουμε καλύτερα, ζούμε καλύτερα», ο Δήμος Καλαμαριάς καλεί τους πολίτες να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία των ματιών τους και να συμμετάσχουν στην ενημερωτική δράση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος