Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Προβλέπεται μεταβολή του καιρού από αύριο το πρωί και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Τη Δευτέρα
Αρχικά το Βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά η Δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η Κεντρική Μακεδονία.
Από το απόγευμα και μετά η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.
Την Τρίτη
Η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία.
Προς το βράδυ και πάλι η Ανατολική Μακεδονία, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος