Ελεύθεροι οι έξι συλληφθέντες για τον τραυματισμό δύο ατόμων στην Καλλιθέα Χαλκιδικής

Με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής τους και επιπλέον σε έναν εξ αυτών χρηματική εγγύηση αφέθηκαν ελεύθεροι οι έξι νεαροί συλληφθέντες για τον τραυματισμό με μαχαίρι δύο ατόμων, σε συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 19 έως 23 ετών, αρνήθηκαν ότι επρόκειτο για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα, όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ενώ, κατά πληροφορίες, απολογήθηκαν πως όλα ξεκίνησαν «δι’ ασήμαντον αφορμήν» και πως βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Εις βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή συνέργεια στην πράξη αυτή κ.ά.

Οι δύο παθόντες, 23 και 24 ετών, υπέστησαν τραύματα στα πόδια και νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος