Έκθεση για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στο λιμάνι

Σπονδυλωτή έκθεση για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης διοργανώνει ο Σύλλογος Πάραλος στον 1ο όροφο του κτιρίου της ΔΑΛ στον 1ο προβλήτα του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Η έκθεση περιλαμβάνει αντικείμενα και φωτογραφίες από τις εκθέσεις «Ανδραγαθήματα του υποπλοίαρχου Νίκου Βότση – Τορπιλισμός Φετίχ Μπουλέντ» και «Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913» τα οποία παραχώρησε με ευγενική χορηγία το Πολεμικό Μουσείο και η Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος. Παράλληλα, η έκθεση θα φιλοξενήσει μοντέλα πλοίων από τη συλλογή του κατασκευαστή Δημήτρη Μάρα και αντικείμενα από τη συλλογή του Βασίλη Νικόλτσιου.

Ο Σύλλογος Φίλων της Θάλασσας και της Ναυτικής Παράδοσης –Πάραλος ιδρύθηκε το 2020 στη Θεσσαλονίκη από ευάριθμους οραματιστές και λάτρεις της θάλασσας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου 2021. Το ωράριο λειτουργίας της είναι καθημερινά 10:00-18:00 και τις Κυριακές 11:00-18:00. Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης θα γίνεται από την κεντρική πύλη του κτιρίου (από τη μεριά της θάλασσας μετά την Αποθήκή Γ’).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος