Εκδήλωση με θέμα: “Παιδί και Διαδίκτυο: safe surf” στο ΝΟΗΣΙΣ

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, και Νεολαίας του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα “Παιδί και Διαδίκτυο: safe surf”, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο του ΝΟΗΣΙΣ.

Ομιλητές θα είναι ο Χρήστος Παπαδόπουλος, Υπαστυνόμος Β’, Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και ο Κωνσταντίνος Σιώμος, Καθηγητής Ψυχίατρος/Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο.

Συμμετέχει, ο Χρήστος Τατσιόπουλος, μαθητής Α΄ Γυμνασίου, συγγραφέας του παιδικού μυθιστορήματος «Το Πετράδι της Ζωής». Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και η Πρόεδρος του ΝΟΗΣΙΣ, Δρ. Στυλιανή Μπεζεργιάννη. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά σε σύνδεσμο ο οποίος θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης στο ΝΟΗΣΙΣ. Για το κοινό που θα παραβρεθεί στο ΝΟΗΣΙΣ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με έπαθλο ημερήσια εισιτήρια και δώρα του φορέα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος