Το «Παύλου Μελά» στην τοπική αυτοδιοίκηση (video)

Array

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο δήμο και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Είμαι χαρούμενος που γίνεται πράξη μια κυβερνητική δέσμευση, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έκανε αναφορές στους κοινωνικούς αγώνες, που ενίοτε, όπως είπε, δικαιώνονται.
Στα 366 στρέμματα που αποδίδονται στους πολίτες της περιοχής θα δημιουργηθεί ένας πνεύμονας πρασίνου, ενώ στο χώρο αναμένεται να ιδρυθεί το μουσείο Εθνικής Αντίστασης και ένα ακόμη μουσείο αφιερωμένο στον Ποντιακό Ελληνισμό.
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε αργότερα στο ΥΜΑΘ και με φορείς της Δυτικής Μακεδονίας με αντικείμενο τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Έξω από το ΥΜΑΘ συμβασιούχοι του Δήμου Δέλτα στον τομέα καθαριότητας αλλά και όσοι εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης μέσω ΕΣΠΑ , πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Παράλληλα , για μιαν ακόμη φορά , έξω από το Υπουργείο συγκεντρώθηκαν και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης Καρυπίδης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος