Ιωάννινα: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για ομογενείς που διδάσκουν την ελληνική γλώσσα

Επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε εθελοντές της ομογένειας στις Η.Π.Α. που διδάσκουν την ελληνική γλώσσα προσφέρει δωρεάν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα με τίτλο «Γενικές παιδαγωγικές και γλωσσικές αρχές διδακτικής της ελληνικής γλώσσας για εθελοντές της ομογένειας (μη παιδαγωγούς)» οργανώνεται από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, το Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής και το Maliotis Cultural Center of Hellenic College Holy Cross.

Η κα Νικολέτα Τσιτσανούδη Μαλλίδη, Κοσμήτωρ Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας μίλησε στην εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3 αναφέρθηκε στη σημασία του δωρεάν προγράμματος, τους συμμετέχοντες που αυξάνονται και τόνισε ότι οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος