Αγώνας δρόμου για να μαζέψουν σκουπίδια 30 απορριμματοφόρα στην Θεσσαλονίκη (video)

Βουνά σκουπιδιών στους δρόμους των πόλεων στον απόηχο της χθεσινής απόφασης της ΠΟΕ ΟΤΑ να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις για τους συμβασιούχους, καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη νομοθετική ρύθμιση που ψήφισε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η Ομοσπονδία αναμένεται να επανακαθορίσει τη στάση της μετά την αυριανή συγκέντρωση που προγραμματίζει στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.Στη Θεσσαλονίκη σήμερα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση του δήμου Θεσσαλονίκης με ιδιώτη για την αποκομιδή των σκουπιδιών, παρά τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων και μετά από τις χθεσινές άκαρπες προσπάθειες στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για εξεύρεση λύσης.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Συμεωνίδου

[iframe_youtube width=”900″ height=”506″ src=”https://www.youtube.com/embed/YAMM42jeOaA” frameborder=”0″ allowfullscreen>]

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος