Τα φημισμένα μήλα Αγιάς αποτελούν ένα δυνατό χαρτί της οικονομίας του Θεσσαλικού κάμπου. Οι 12 διαφορετικές ποικιλίες που παράγονται στα περιβόλια της Αγιάς, ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και έχουν γίνει γνωστές σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα το 80% της ετήσιας παραγωγής να εξάγεται.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος