Το μοτίβο της μεσογειακής διατροφής έχει στην κορυφή του τον πολυτιμότερο θησαυρό της ελληνικής γης, το λάδι. Κατά μέσο όρο ο Έλληνας καταναλώνει περίπου 17 λίτρα λάδι το χρόνο.
Τα οφέλη του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να το επιλέγουμε, ξεδίπλωσαν γευσιγνώστες σε εμπορικούς επισκέπτες και απλούς καταναλωτές που δημιούργησαν ένα μπαρ ελαιολάδου στην 26η Detrop.
Ρεπορτάζ: Χριστίνα Συμεωνίδου
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος