Εγκαινιάστηκε το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης

Με μια αθλητική γιορτή για όλους τους δημότες, αλλά κυρίως για τη νεολαία του τόπου μας εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Φίλυρο.

Την κορδέλα έκοψε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης μαζί με τους πολίτες του Φιλύρου, παραδίδοντας ένα πανέμορφο γήπεδο που ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων και πήρε την πιστοποίηση της FIFA. «Ανυπομονούμε για πολλά γκολ και χαμόγελα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος που δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο Φίλυρο, έργα που αλλάζουν την εικόνα της περιοχής.

«Ημέρα χαράς η σημερινή για το Φίλυρο, για τη νεολαία μας, αλλά και για τον δήμο μας. Με 575.000 ευρώ παραδώσαμε ένα σύγχρονο γήπεδο με συνθετικό τάπητα προδιαγραφών FIFA στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στο Φίλυρο που το αξίζουν. Είμαστε υπερήφανοι γιατί μέσα σε 10 χρόνια, παρά τις δυσκολίες και με σκληρή δουλειά, το Φίλυρο άλλαξε! Με την υπέροχη πλατεία που έγινε τόπος συνάντησης-για μικρούς και μεγάλους, το νέο μας Λύκειο που είναι από τα καλύτερα στη χώρα, το φυσικό αέριο που ζεσταίνει και το Φίλυρο, το υπαίθριο θέατρο για τον πολιτισμό στο Αμαδρυάς και το δημοτικό μας κλειστό γυμναστήριο και το γήπεδο μπάσκετ. Όλα αυτά είναι πλέον πραγματικότητα, ενώ εντός του 2023 έπονται και άλλα: το μεγάλο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με την υπογραφή του παγκόσμιου Renzo Piano, ο νέος δρόμος που υλοποιείται από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο ύδρευσης που κατασκευάζεται από το δήμο μας και το οποίο θα ξεδιψάσει οριστικά την πόλη. Παίζουμε μπάλα σε άλλο επίπεδο και για το Φίλυρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καϊτεζίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος