Δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο του δέρματος όλο τον Ιούνιο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Προληπτικές εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος προσφέρει δωρεάν και φέτος στους πολίτες η Β΄ Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων ΑΠΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Από την Τρίτη 8 Ιουνίου και για όλο τον μήνα Ιούνιο, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε δερματολογική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και να δεχθούν τις απαραίτητες συμβουλές και παρεμβάσεις των ειδικών, ώστε να αντιμετωπίσουν έγκαιρα όποιο πρόβλημα διαγνωστεί.

Οι πολίτες μπορούν να προγραμματίζουν το ραντεβού τους γρήγορα και εύκολα, όλο το 24ωρο, μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών του Νοσοκομείου, www.gnpap.gr, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα: Μέσω της επιλογής «Ραντεβού», κάνουν κλικ στο «Κλείσιμο νέου ραντεβού». Στη συνέχεια, επιλέγουν «Β΄ Δερματολογική ΑΠΘ- Σπίλων, Μελανώματος», και την ημέρα του ραντεβού που επιθυμούν, βάσει των προτεινόμενων ραντεβού που εμφανίζονται.

Οι προληπτικές εξετάσεις θα γίνονται στις 09:00-13:00, στο χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, σε μέρες μη γενικής εφημερίας και οι πολίτες παρακαλούνται να προσέρχονται μισή ώρα πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού. Η πρωτοβουλία της Κλινικής και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τις δερματικές ασθένειες, που υλοποιούνται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος