Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 12ος εμπλεκόμενος στην υπόθεση

Παραδόθηκε πριν λίγη ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο 12ος φερόμενος δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά του Άλκη Καμπανού. Ο 22χρονος Έλληνας δεν είναι οργανωμένος οπαδός, ούτε γόνος γνωστής οικογενείας, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μετέφερε με το αυτοκίνητο του άλλους τρεις κατηγορούμενους και ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία, ύστερα από την αναφορά στο όνομα του ως οδηγού ενός γκρι Polo αυτοκινήτου. Ο 22χρονος θα εμφανιστεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Στο μεταξύ, στη μία μετά το μεσημέρι ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε τα προηγούμενα 24ωρα, θα βρεθεί ενώπιον της ίδιας τακτικής ανακρίτριας για να παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Υπενθυμίζεται ότι και αυτός μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο στην υπόθεση ως «περιφερειακό».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παράδοση του 12ου δράστη της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα πλέον είναι υπόθεση όλων μαζί του κράτους, της Πολιτείας, των αθλητικών παραγόντων, των ίδιων των φιλάθλων, να βάλουμε οριστικό τέλος στη βία και τον χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος