Δήμος Καλαμαριάς: Την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει η Μαίρη Τσιραμπίδου

Σε μία ιδιαίτερα νευραλγική θέση, που έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη, τοποθέτησε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, την πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαίρη Τσιραμπίδου. Από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα στην Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας, Έργων, Συντήρησης και Σημάνσεων, μία θέση με πολλές ευθύνες και απαιτήσεις.

«Η Μαίρη Τσιραμπίδου είναι μία γυναίκα έξυπνη και δυναμική» είπε ο κ. Δαρδαμανέλης και πρόσθεσε με έμφαση «είναι οργανωτική, έχει κερδίσει τον σεβασμό και το κυριότερο είναι κοντά στον πολίτη, πρόθυμη να βοηθήσει πάντα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο κάθε κάτοικος της Καλαμαριάς θέλουμε να μας νιώθει δίπλα του, να γνωρίζει ότι καλύπτουμε τις ανάγκες που προκύπτουν και πως θα κάνουμε τη ζωή του πιο εύκολη».

Η κα Τσιραμπίδου από την πλευρά της εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο, Γιάννη Δαρδαμανέλη, για την εμπιστοσύνη που της δείχνει, αναθέτοντάς της, για ακόμη μία φορά, μία θέση ευθύνης. «Στόχος μας είναι να λύσουμε προβλήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη και είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτό. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του, τίποτα δε γίνεται χωρίς δουλειά», δήλωσε η κα Τσιραμπίδου.

Σήμερα έγινε η πρώτη σύσκεψη όπου τέθηκαν οι στόχοι, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πολιτική προστασία και τη βιώσιμη κινητικότητα, αλλά και η βελτίωση των έργων σε κοινόχρηστους χώρους και δημόσια κτίρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος