Δίκη για τη δολοφονία Άλκη: Ξέσπασε ο πατέρας του και φώναξε “Μη με χτυπάτε άλλο”

Ο πατέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός ξέσπασε στη διάρκεια της δίκης και φώναξε “Μη με χτυπάτε άλλο” την ώρα που ο δικηγόρος υπεράσπισης του δεύτερου κατηγορούμενου έκανε ερωτήσεις στον 47χρονο αστυνομικό του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή της δίκης που έκανε όλους τους παριστάμενους να παγώσουν καθώς ο πατέρας του άτυχου νεαρού φώναξε όρθιος τρεις φορές “Μη με χτυπάτε άλλο. Μη με χτυπάτε άλλο. Μη με χτυπάτε άλλο. Ήμαρτον… ” τις λέξεις που είπε το παιδί του την ώρα που το σκότωναν. Ο πατέρας αποχώρησε από την αίθουσα με το ακροατήριο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Ο αστυνομικός του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατέθεσε και σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη δικάσιμο, ενώ σήμερα προβλήθηκαν σε προτζέκτορα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και ακόμα δύο βίντεο που τραβήχτηκαν από μπαλκόνι που αποτύπωναν τις κινήσεις των δραστών. Ο αστυνομικός άρχισε να λέει λεπτομέρειες και να δίνει διευκρινίσεις κατόπιν αιτήματος της εισαγγελέως της έδρας, ενώ υποβλήθηκε σε ερωτήσεις από τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος