«Δεσμοί αλληλεγγύης – Μουσικής Μονοπάτια»: Εκδήλωση για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Οι “Δεσμοί Αλληλεγγύης” στο πλαίσιο των δράσεων της κοινωνικής υπευθυνότητας, διοργανώνουν την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 19.30, συναυλία με τους αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες Νίνα Λοτσάρη και Παναγιώτη Πετράκη, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής (Παπαφλέσσα 17).

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης στην εκπομπή “Μέρα με Χρώμα“, μαζί με την παρτενέρ του Νίνα Λοτσάρη, έχουν ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα απαιτήσεων με αγαπημένες, αξέχαστες μελωδίες από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο.

Το καλλιτεχνικό αυτό ζευγάρι, δοκιμασμένο στον χρόνο και, έχοντας στο ενεργητικό του πολυάριθμες συνεργασίες, θα ταξιδέψει τον νου και την καρδιά σε μουσικά μονοπάτια, γεμάτα συναίσθημα και συγκίνηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος