Χαλκιδική: Διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο σε περιοχές της Κασσάνδρας

Διακοπές ρεύματος ανακοινώθηκαν για σήμερα και αύριο το πρωί από τις 8.30 μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι από τον ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές της Φούρκας και της Καλάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, εν μέσω καύσωνα και τουριστικής περιόδου. Συγκεκριμένα:

  • Για σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Φούρκας, από τις 8.30 το πρωί, έως τις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σε όλη την παραλία της Φούρκας μέχρι το ξενοδοχείο Ακρόπολις και σε μέρος του οικισμού Θεοβίγλι στα Αιγαιοπελαγίτικα, στα Τσαϊρια Φούρκας, καθώς και στον επαρχιακό δρόμο Φούρκας – Καλλάνδρας, μέχρι το ύψος της κάβας Λιτζερίνος και το κατάστημα σιδηρικών Ρηγούδη.
  • Για αύριο Πέμπτη 18 Αυγούστου διακοπές θα σημειωθούν:08.30 π.μ.- 10.30 π.μ. στην Κασσανδρεία (στην περιοχή στην έξοδο της Κασσανδρείας, Φυτώριο Μπεντίλα και το δρόμο προς το βουνό περιφερειακά προς Κασσανδρινό)12.00- 14.00 στην Κασσανδρεία στη διασταύρωση Σίβηρης– Ελάνης μέχρι και τον οικισμό Τάμβο.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος