Θεσσαλονίκη: Σοβαρά τραυματισμένος από σφαίρα στο κεφάλι ο 16χρονος – Καταδίωξη γιατί δεν πλήρωσε τη βενζίνη

Array

Ένα απίστευτο περιστατικό με κινηματογραφική καταδίωξη συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Ένας 16χρονος πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηρίου και αφού έβαλε καύσιμα, έφυγε δίχως να πληρώσει. Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε στη Συμμαχική Οδό, στην περιοχή των φυλακών Διαβατών.

Μετά από καταδίωξη ο 16χρονος προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό και στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και προσέκρουσε σε τοιχίο. Μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες που σημειώθηκαν πυροβολισμοί, ενώ είναι άγνωστο εάν είχε όπλο και ο 16χρονος, ο οποίος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από σφαίρα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ.

Στην ΕΡΤ3 μίλησε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, αναφέροντας ότι του τηλεφώνησε ο νυχτερινός υπάλληλος κατά τις 01:30 τα ξημερώματα, και τον ενημέρωσε πως ήρθε ένα φορτηγάκι και του ζήτησε να βάλει 20 ευρώ πετρέλαιο. Εκείνος έβαλε κανονικά και μόλις έκλεισε τη μάνικα, ο οδηγός έβαλε μπροστά και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και υπήρξε άμεση κινητοποίηση.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα | ΕΡΤ3

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος