Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση ο Ηρακλής

Array

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός επικρατώντας εντός έδρας 3-0 του ουραγού Ηρακλή, για την 12η αγωνιστική της Super League. Με γκολ των Γιακουμάκη (72΄), Σίλβα (75′) και Μάντζιου (88΄), οι γηπεδούχοι αύξησαν σε 12 τους βαθμούς τους, ενώ ο «Γηραιός» έμεινε στους 3. Οι Θεσσαλονικείς αδικούνται από το τελικό σκορ, καθώς πρόβαλαν αντίσταση, για 60 λεπτά, αλλά Γιακουμάκης και Σίλβα, με δύο κεφαλιές μέσα σε τρία λεπτά έβαλε τέλος, στα όνειρα των παικτών του Παντελίδη. Ο Μάντζιος «σφράγισε» απλά τη νίκη.

Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο. Όμως, ούτε ο Λεβαδειακός, ούτε ο Ηρακλής κατάφερναν να απειλήσουν την εστία του αντιπάλου, σε ένα πρώτο μέρος που κύλησε χωρίς φάσεις από τις δύο ομάδες. Ο Τόνι Σίλβα ήταν αυτός πάντως που δημιουργούσε προβλήματα στην αμυντική γραμμή του «Γηραιού», με τον Μπαρτολίνι να γυρνά προς τον προπονητή του, Σάββα Παντελίδη και να τον ρωτά: “Τι να κάνουμε με αυτόν;”. Στο 20ο λεπτό, ο Λουκίνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο επόπτης είχε υποδείξει νωρίτερα οφσάιντ τον Κούρο. Η μοναδική τελική του Ηρακλή στα πρώτα 45 λεπτά ήταν στο 38ο λεπτό με τον Λεοζίνιο να επιχειρεί αναποτελεσματικά με σουτ ν’ ανοίξει το σκορ. Οι Βοιωτοί από τη μεριά τους απείλησαν στο 24′ και στο 32′ με τον Τόνι Σίλβα.

Στο β΄ μέρος αφού πρώτα ο Λεοζίνιο έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες (67′ και 71′), ο Μιλιάζες έκανε το γέμισμα στο 72΄, ο Μάντζιος με κεφαλιά βρήκε τον Γιακουμάκη και αυτός με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, με δημιουργό πάλι τον Μιλιάζες, ο Τόνι Σίλβα νίκησε στον αέρα τον Μπαρτολίνι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουάντερσον. Ο Παντελίδης έβαλε τον Μοντέιρο αντί του Καραγκούνη, για να απειλήσει και ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα για το 3-0. Ο Ζιαμπάρης δεν έκανε καλό υπολογισμό, έκανε τάκλιν προ του Χουάντερσον, δεν απομάκρυνε, ο Μάντζιος μπήκε στη φάση, έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε προ κενής εστίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλαος Ανούσος (Λακωνίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαραμάντας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61΄ Γιακουμάκης), Καραμπουέ (76΄ Βασιλείου), Μάντζιος, Σίλβα (87′ Καλτσάς)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου (57΄ Λάμπρου), Λουκίνας (69΄ Περόνε), Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Λεοζίνιο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος