Την Κυριακή το 2ο Fluo Charity Run 5 χλμ στη Θεσσαλονίκη

Array

Την ερχόμενη Κυριακή(27/11) στις 12.00 στην παραλία Θεσσαλονίκης είναι το ραντεβού των δρομέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, όπου θα διεξαχθεί το 2ο Fluo Charity Run, με εκκίνηση από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και βασικό σκοπό την ενίσχυση του βρεφοκομείου του Άγιου Στυλιανού με την καταβολή 2 ευρώ στον κουμπαρά του ιδρύματος.

Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή και πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Γιάννης Κουρκουρίκης, αλλά και ο πρωταθλητής Ελλάδας στους δρόμους αντοχής Ιάσονας Ιωαννίδης.
Ο αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων γίνεται πλέον θεσμός και φιλοδοξεί να αποτελέσει το ταχύτερο μετρημένο με ακρίβεια «πεντάρι» της Θεσσαλονίκης. Ήδη έχει καταγράψει ρεκόρ συμμετοχών με εκατοντάδες ευαισθητοποιημένους Θεσσαλονικείς να έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των συνδιοργανωτών, Ερμή και Δήμου Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, 48 ώρες πριν τον αγώνα, μόλις 50 είναι οι θέσεις που έχουν μείνει διαθέσιμες, οι οποίες αναμένεται να κλείσουν κι αυτές το πρωί της Κυριακής από τις 10.00 έως 11.00, όταν και θα λειτουργεί η γραμματεία του αγώνα για εγγραφές της τελευταίας στιγμής.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου 5χλμ Fluo Charity Run, θα πρέπει να είναι άνω των 12 ετών (γεννημένοι το 2004 και μεγαλύτεροι/ες).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος