Στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογούνται από το πρωί οι τρεις συλληφθέντες, μετά την καταγγελία 74χρονου ιδιοκτήτη εταιρίας ενοικιάσεων οχημάτων. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες, ισχυρίστηκαν ότι κλήθηκαν από τον ίδιο τον διαχειριστή, για να τον βοηθήσουν και ότι ποτέ δεν παρέλαβαν χρήματα, επικαλούμενοι ακόμα και σχετικό βίντεο. Ακόμη και ο έγκλειστος των φυλακών τον οποίο έχει καταγγείλει ο διαχειριστής, στην απολογία του, υποστηρίζει ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση.
Νωρίτερα, κατέθεσε ο ίδιος ο 74χρονος καταγγέλλων και φαίνεται να υπαναχωρεί ως προς την εμπλοκή του έγκλειστου στις φυλακές και αν είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από τις απειλές που δέχτηκε στο κατάστημά του, από δύο κουκουλοφόρους.
Το μπαράζ των ένοπλων επιθέσεων σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, έχει θέσει σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές. Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία 74χρονου επιχειρηματία για υπόθεση εκβίασης από έγκλειστο βαρυποινίτη και συνεργούς του και την αστυνομική επιχείρηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή, σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
Λίγες ώρες νωρίτερα, από την τελευταία επίθεση στη Ξηροκρήνη, άγνωστοι «γάζωσαν» με πυροβολισμούς, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε εταιρεία όπου είναι μέτοχος ο 74χρονος- ο οποίος είχε κάνει την καταγγελία για την εκβίαση και συνελήφθησαν τα τρία άτομα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα-, ενώ είχε προηγηθεί τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και εμπρησμός δύο οχημάτων στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων του ίδιου επιχειρηματία.
Οι τρεις συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι κλήθηκαν από τον ίδιο τον διαχειριστή που κατήγγειλε την υπόθεση, προκειμένου να τον βοηθήσουν και να τον φέρουν σε επαφή με το πρόσωπο που απαίτησε τα χρήματα και είναι έγκλειστος στις φυλακές.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος