Απάτη 41.000 ευρώ εναντίον 52χρονης από τη Θεσσαλονίκη

Ένα άτομο ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος 52χρονης από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 67χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2020 – Απριλίου 2021, άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, συστήθηκε στην παθούσα διαδικτυακά με συγκεκριμένη ιδιότητα και εκδηλώνοντας ψευδώς το ερωτικό του ενδιαφέρον για την ίδια, την έπεισε να καταβάλλει τμηματικά σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς συνολικό χρηματικό ποσό άνω των 41.000 ευρώ, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα στα τελωνεία σχετικά με υποτιθέμενο δέμα που θα της απέστειλε με περιεχόμενο μεγάλο χρηματικό ποσό από τα έσοδά του.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης λοιπόν, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας 67χρονης γυναίκας, σε λογαριασμό της οποίας κατατέθηκαν από την παθούσα 20.000 ευρώ. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος