Αντιπολεμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/3) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στην επιχείρηση ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν.

Οι διαδηλωτές, κυρίως εργατικά σωματεία, που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, φοιτητές, αλλά και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου, ζητώντας να μην υπάρξει καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο.
Με πανό στα χέρια, μερικά από τα οποία, αναφέρουν: «Έξω η Ελλάδα από τη σφαγή», «Έξω η Ελλάδα από τον όλεθρο», πραγματοποίησαν πορεία μέσω κεντρικών οδών, προς το αμερικανικό προξενείο, επί της οδού Τσιμισκή.

Μπροστά από το προξενείο, έκαψαν μια αμερικανική σημαία και μία σημαία του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν και πάλι προς το άγαλμα Βενιζέλου, όπου και διαλύθηκαν.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος