Αναβολή παραστάσεων: Η “Ιφιγένεια εν Αυλίδι” παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών

Οι προγραμματισμένες για απόψε 23 και αύριο 24 Αυγούστου στο Θέατρο Δάσους παραστάσεις του έργου “Ιφιγένεια εν Αυλίδι” αναβάλλονται λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”.

Μια παράσταση που ετοιμάστηκε από όλους τους συντελεστές της, με την φροντίδα του μεγάλου καλλιτεχνικού γεγονότος, συνεχίζει την επιτυχημένη συνάντησή της με το κοινό, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, ο οποίος επιστρέφοντας για τρίτη φορά στην «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», επιχειρεί να επανατοποθετήσει τα όρια, αναδεικνύοντας την εφιαλτική σχέση της τραγωδίας του Ευριπίδη με την δυστοπία της εποχής μας.

Αναβολή παραστάσεων: Η “Ιφιγένεια εν Αυλίδι” παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών

Στο ρόλο της Ιφιγένειας η Μαρία Πετεβή, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της νεότερης γενιάς ηθοποιών. Αγαμέμνων ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Κλυταιμνήστρα η Ιωάννα Παππά, Μενέλαος ο Άκης Σακελλαρίου, Αχιλλέας ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Στους ενοποιημένους, για τις ανάγκες της σκηνοθεσίας, ρόλους του Πρεσβύτη και των Αγγελιοφόρων , ο Παντελής Δεντάκης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ, ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος