Αναβάθμιση εξοπλισμού στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας

Χρηματοδότηση ύψους 68.000 ευρώ ενέκρινε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αναβάθμιση εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος». Η σχετική έγκριση δόθηκε και από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου και η διαδικασία της προμήθειας ξεκινά άμεσα.

Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση αναβατορίου για την ευκολότερη πρόσβαση στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, στην προμήθεια φορητού συστήματος υπερηχογραφίας αποκλειστικά για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και στην προμήθεια πέντε ηλεκτρικών κλινών για τις ανάγκες της Νευρολογικής Κλινικής.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αναφέρει πως «πρόκειται για μια παρέμβαση με έμπρακτο κοινωνικό αποτύπωμα, που βελτιώνει καθημερινά την ποιότητα και την ισότιμη πρόσβαση στη φροντίδα υγείας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος