Θεσσαλονίκη: Ακόμη τρεις συλλήψεις παράνομων διακινητών αλλοδαπών

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 48ωρου συνελήφθησαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ακόμη τρία άτομα που ενέχονται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας. Συγκεκριμένα:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (07-08-2022) συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Γαλλικού Ποταμού, 34χρονος Έλληνας (οδηγός) και 17χρονος αλλοδαπός (συνοδηγός). Οι συλληφθέντες  βρίσκονταν έξω από αυτοκίνητο προσπαθώντας να επιδιορθώσουν φθορά. Έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν πέντε αλλοδαποί (ένας εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών) που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Σημειώνεται ότι, ο 17χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
  • 16χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.  Ο συλληφθείς βρισκόταν έξω από διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο εσωτερικό του οποίου διέμεναν πέντε αλλοδαποί. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι τις προηγούμενες ημέρες εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια και αφού μεταφέρθηκαν στο σπίτι κατέβαλαν ημερησίως χρηματικό ποσό στον συλληφθέντα για τη διαμονή τους.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος