Αγγελούδης: «Η πόλη αλλάζει – Οφείλουμε να τα καταφέρουμε για το καλό της»

Το μήνυμα πως «η πόλη αλλάζει, το παραδέχονται άπαντες» έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης μετεκλογικής συνέλευσης των μελών και φίλων της «Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη» που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο με σκοπό τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης.

Ο κ.Αγγελούδης τόνισε πως «οφείλουμε να τα καταφέρουμε, για το καλό της πόλης. Είμαστε όλοι μαζί μια αδιαίρετη δύναμη που έχει εντολή να κάνει τη Θεσσαλονίκη μας καλύτερη». Δεσμεύτηκε πως η πόλη δεν πρέπει να «φτάσει ξανά στο όριο της απόλυτης απαξίωσης και αδράνειας που την παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Είναι η συλλογική μας ευθύνη. Το κοινό μας χρέος έναντι όλων των πολιτών».

«Η πόλη δεν χρωστάει σε κανέναν. Εμείς οφείλουμε σε αυτήν», συμπλήρωσε ο κ.Αγγελούδης, ενώ στάθηκε στη δουλειά της διοίκησής του σε αυτές τις πρώτες ημέρες από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της: «Από την πρώτη μέρα ριχτήκαμε στη μάχη με τα προβλήματα. Δεν φοβηθήκαμε. Δεν κρυφτήκαμε. Στις πρώτες πενήντα ημέρες έχουμε ήδη καταγράψει μικρές νίκες και έχουμε δώσει το στίγμα των προθέσεών μας. Η πόλη αλλάζει, το παραδέχονται άπαντες. Όμως αυτό δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε. Το αντίθετο μάλιστα: Το μεγάλο στοίχημα είναι η συνέχεια και η συνέπεια. Η επόμενη μέρα έχει μπροστά της ένα νέο μεγάλο στοίχημα. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή».

Ο κ.Αγγελούδης ξεκίνησε την ομιλία του διαβάζοντας γράμματα που έλαβε από μικρούς μαθητές του 45ου δημοτικού σχολείου της ‘Ανω Πόλης. Σε ένα από αυτά, η μικρή Λυδία του ζητά να προσπαθήσει αλλάξει την εικόνα που παρουσιάζουν τα σχολεία και οι γειτονιές της πόλης, να φτιάξει ασφαλείς παιδικές χαρές, να προσθέσει κάδους απορριμμάτων και να επιδιορθώσει τους δρόμους.

Τo συντονισμό και λειτουργία της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» αναλαμβάνουν οι Αλέξανδρος Μανδρίνος, Άδωνις Κουλιούφας και Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, που αποτελούν μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος