Λιγοστά οχήματα, ελάχιστος κόσμος σε δρόμους του κέντρου της πόλης, ήταν το σκηνικό κατά το πρωινό της Κυριακής (23/8) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η αυξημένη θερμοκρασία και οι άδειες του Αυγούστου οδήγησαν τους περισσότερους στις παραλίες, με τους τουρίστες να βρίσκουν την ευκαιρία να απολαύσουν την άδεια πόλη.
Για όσους πάντως η εξόρμηση στις παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας μοιάζει άπιαστο όνειρο, υπάρχει η εναλλακτική της Πλαζ Αρετσούς, στην Καλαμαριά. Με δωρεάν ξαπλώστρες και ένα μεγάλο αναψυκτήριο με παχιά σκιά αποτελεί την ιδανική όαση δροσιάς.
Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες θα διατηρηθούν μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο Δήμος Θεσσαλονίκης παρέχει στους πολίτες κλιματιζόμενους χώρους. Το φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Το ανοιχτό κέντρο ημέρας αστέγων από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και το βράδυ ως υπνωτήριο γυναικών. Το παράρτημα ΚΑΠΗ επί της οδού Λαμπράκη ως υπνωτήριο ανδρών.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΑΙΔΩΝ ΤΟΜΟΣΟΓΛΟΥ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος