ertnews.gr

Ημερίδα για την κυκλική οικονομία στη Θεσσαλονίκη

Με τη συμμετοχή 25 διακεκριμένων ομιλητών
17/05 13:59
Ημερίδα για την κυκλική οικονομία στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα με θέμα «Κυκλική Οικονομία: Δημιουργώντας αξία» και με τη συμμετοχή 25 διακεκριμένων ομιλητών, πολιτικών, επιχειρηματιών, τεχνοκρατών και ακαδημαϊκών πραγματοποιείται την Παρασκευή 19 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace με ώρα έναρξης 10 πμ.
Την ημερίδα οργανώνουν η ιστοσελίδα greenagenda.gr και η Συμεών Τσομώκος ΑΕ, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Στην ημερίδα θα αναδειχθούν οι αρχές της κυκλικής οικονομίας, που βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της αναπτυξιακής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και καλές πρακτικές επιχειρήσεων στον συγκεκριμένο τομέα.
Στους εισηγητές της ημερίδας συμπεριλαμβάνονται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος θα παρουσιάσει τη νέα φάση του επιτυχημένου προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», ο επικεφαλής της Διοικητικής Μονάδας Πολιτικής Συνοχής και Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Κομισιόν κ. Γιώργος Κρεμλής και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Ευστάθιος Ζαφείρης.
Επίσης θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και τεχνοκράτες (ανάμεσά τους εκπρόσωποι των εταιρειών ΒΙΟΧΑΛΚΟ, LafargeHolcim, Alumil, Isomat, Κουιμτζή, Biosolids, ΟΛΘ, ΕΥΑΘ, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ΕΤΒΑ, Gaia Επιχειρείν, Ernst & Young), καθώς και ακαδημαϊκοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version