Σε καιρούς αδιαμφισβήτητα δύσκολους με τους ρατσιστές να ονειρεύονται τείχη, τους εθνικιστές να καλούν σε πόλεμο με τους γειτονικούς λαούς και τους φασίστες να πάνε να σηκώσουν κεφάλι στην επαύριο των εκλογικών αποτελεσμάτων, αισθανόμαστε ακόμα πιο έντονο το χρέος να επιστρέψουμε με τη μεγάλη γιορτή της κοινωνικής αλληλεγγύης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Όσοι και όσες αντιστεκόμαστε στο ζόφο του ρατσισμού, του πολέμου και του φασισμού, όσοι και όσες αναζητάμε μια προοπτική ισότητας, ελευθερίας και αξιοπρέπειας, πρέπει να πάρουμε θέση, να χαράξουμε τις δικές μας διαχωριστικές γραμμές και να στηρίξουμε για άλλη μια φορά ένα μαζικό, πολύχρωμο και δυναμικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ.
Το 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα είναι και φέτος εδώ, πιστό στο ραντεβού του για να αφήσει το δικό του αλληλέγγυο αποτύπωμα στην πόλη.
Φέτος για δυο μέρες, Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιούνη στο πάρκο Ξαρχάκου απέναντι από τον Λευκό Πύργο.
ΠΗΓΗ Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος