«Υπερσιβηρικέ, αγάπη μου» – Ένα ταξίδι ζωής με τρένο στην ΕΡΤ2

Το ένατο επεισόδιο της συναρπαστικής σειράς ντοκιμαντέρ «Υπερσιβηρικέ, αγάπη μου» (Transsiberian, my love), παραγωγής Γαλλίας 2011, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, στις 16:00.

«Υπερσιβηρικέ, αγάπη μου» – Ένα ταξίδι ζωής με τρένο στην ΕΡΤ2

Ένα ταξίδι στη Ρωσία, με τρένο

Λατρεύουν τα ταξίδια και τους αρέσει πολύ να ανακαλύπτουν νέους πολιτισμούς. Η Μαντλέν Αρκάντ με τον σύντροφό της  και σκηνοθέτη Ολιβιέ Πικάρ, θα μας πάρουν μαζί τους σ’ ένα ταξίδι ζωής.

Με ένα σακίδιο στην πλάτη και μοναδικό μάρτυρα τον φακό της κάμερας, θα διανύσουν στις ράγες του Υπερσιβηρικού τα 10.000 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Αγία Πετρούπολη από το Βλαδιβοστόκ. Κατά τη διάρκεια αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού, που καλύπτει το  ένα τέταρτο της επιφάνειας της Γης, οι εξερευνητές μας θα αντιμετωπίσουν πλήθος δυσκολιών, που θα αντισταθμιστούν από τις υπέροχες στιγμές που θα ζήσουν, καθώς και από τους νέους φίλους που θα κάνουν σε όλη αυτή τη διαδρομή.

«Υπερσιβηρικέ, αγάπη μου» – Ένα ταξίδι ζωής με τρένο στην ΕΡΤ2

Eπεισόδιο 9ο: «Το Ολκχόν και οι κάτοικοί του»

Η επίσκεψη στο νησί Ολκχόν συνεχίζεται! Οι εξερευνητές μας, Μαντλέν και Ολιβιέ,έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί με Μπουριάτες (τους αυτόχθονες κατοίκους του νησιού), να κοιμηθούν σ’ ένα γιορτ, να συζητήσουν με μια αυθεντική μπάμπουσκα, να συναντήσουν ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη Μόσχα και να κάνουν μπάνιο στη φημισμένη λίμνη Βαϊκάλη.

«Υπερσιβηρικέ, αγάπη μου» – Ένα ταξίδι ζωής με τρένο στην ΕΡΤ2

Ιδέα: Μαντλέν Αρκάντ και Ολιβιέ Πικάρ.

Έρευνα-σενάριο: Μαντλέν Αρκάντ.

Σκηνοθεσία-εικόνα-ήχος: Ολιβιέ Πικάρ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ