Τη βραβευμένη πολιτική-δραματική σειρά, 18 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2011-2013, προβάλλει η ΕΡΤ2, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, στις 21:50. Πρόκειται για ένα πολιτικό δράμα με θέμα τη ζωή και τα μυστικά του Τομ Κέιν (Κέλσεϊ Γκράμερ) που είναι δήμαρχος στο Σικάγο.
Υπόθεση: Παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο πετυχημένος δήμαρχος στη σύγχρονη ιστορία του Σικάγο και μπορεί να ελέγχει απόλυτα μια μεγαλούπολη εκατομμυρίων κατοίκων, ο Κέιν δεν μπορεί να ελέγξει την ίδια του τη ζωή. Είναι αποξενωμένος από τη γυναίκα του και την κόρη του, δεν έχει κανέναν που να μπορεί να στηριχθεί και πάνω απ’ όλα, ένα μεγάλο μυστικό, μια σοβαρή ασθένεια -εκφυλιστική εγκεφαλοπάθεια- που απειλεί να καταστρέψει όλα όσα με τόσο κόπο έχει κτίσει. Δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη μνήμη του, τους πιο κοντινούς του συνεργάτες, ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό. Τον «πιλότο» της σειράς έχει σκηνοθετήσει ο Γκας Βαν Σαντ.
Πρωταγωνιστούν: Κέλσεϊ Γκράμερ, Κόνι Νίλσεν, Κάθλιν Ρόμπερτσον, Χάνα Γουέρ, Τζεφ Χέφνερ, Τρόι Γκάτιτι
Βραβεία & διακρίσεις
Χρυσές Σφαίρες 2012:
- Χρυσή Σφαίρα για τον Α΄ ανδρικό ρόλο (Κέλσεϊ Γκράμερ) σε δραματική σειρά το 2012.
- Υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς.
Επεισόδιο 1ο (12/01/2016): Μετά την ανακάλυψη της σοβαρής ιατρικής κατάστασής του, ο δήμαρχος του Σικάγο, Τομ Κέιν πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για τις επερχόμενες κυβερνητικές προκριματικές εκλογές. Παράλληλα, προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τη σύζυγό του και την κόρη του, με τις οποίες έχει αποξενωθεί.
Δείτε το τρέιλερ της σειράς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος