ertnews.gr

«Το πατρικό μου» -το τελευταίο επεισόδιο της πολιτικής σειράς από την ΕΡΤ2

28/06 05:30
«Το πατρικό μου» -το τελευταίο επεισόδιο της πολιτικής σειράς από την ΕΡΤ2

To δέκατο πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής-πολιτικής σειράς εποχής, «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 20:00, στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8».

Η σειρά είναι ισπανικής(βασκικής) παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi.

Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua, Iñaki Beraetxe.


«Το πατρικό μου» -το τελευταίο επεισόδιο της πολιτικής σειράς από την ΕΡΤ2Επεισόδιο 15ο:
 Ο Ινάξιο και η Καρμέλε αποφασίζουν να κατασκευάσουν μια βασκική σημαία για να την ανεμίζουν όταν θα περνάει το αυτοκίνητο με τη νύφη. Προς έκπληξή τους, τους βοηθά ο πατέρας τους, παρόλο που φυσικά τους προτρέπει να προσέχουν πολύ. Στο μεταξύ, στο σπίτι του δημάρχου ετοιμάζονται για το γάμο της Ιρένε, η οποία όμως απογοητεύεται φοβερά όταν ο Αλμπέρτο της λέει πως δεν θα φύγουν για να εγκατασταθούν το Παρίσι, τουλάχιστον άμεσα, όπως της είχε υποσχεθεί. Ο Χαβιέ συνοδεύει τον Μάρτιν στο σταθμό και τον αποχαιρετάει, λέγοντάς του να ξεχάσει την Ιρένε. Στο μεταξύ, το αυτοκίνητο με την Ιρένε νύφη πηγαίνει προς την εκκλησία, αλλά το πλήθος που μαζεύεται για να δει τη βασκική σημαία κλείνει το δρόμο και το αυτοκίνητο δεν μπορεί να περάσει.

Θα πάει τελικά η Ιρένε στην εκκλησία; Θα παντρευτεί τον Αλμπέρτο; Ο Μάρτιν θα φύγει και θα ξεχάσει την Ιρένε ή η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς τους δύο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version