To 7ο επεισόδιο της δραματικής-πολιτικής σειράς εποχής «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν σε -πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 20:00, στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8»
Eπεισόδιο 7o : Η Πιλάρ περιποιείται τον Χοσέ Ραμόν με μεγάλη αφοσίωση και το γεγονός ότι ήταν ο άντρας που θα παντρευόταν πριν αυτός φύγει κυνηγημένος από το καθεστώς, προκαλεί ερωτηματικά σε όλους, αλλά και στην ίδια για τα αισθήματά της για τον άντρα της, τον Χουάν. Η ομάδα της Αντίστασης, με αρχηγό τον Τόμας, ετοιμάζει χτύπημα στη σιδηροδρομική γραμμή. Κάποιος όμως τους προδίδει, πιστεύουν πως είναι ο Μανού και ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν, όμως αποκαλύπτεται ότι αυτό που έκρυβε ο Μανού ήταν η ομοφυλοφιλία του. Ο Αλμπέρτο φλερτάρει την Ιρένε, η οποία όμως έχει μάτια μόνο για τον Μάρτιν. Ο Λούις πηγαίνει να βρει τον Χαβιέ και του δίνει τα λεφτά για τη δεξίωση που είχαν κάνει στο ξενοδοχείο για τον Φράνκο, αλλά ταυτόχρονα του ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να δοθεί οριστικό τέλος στη σχέση των δύο νέων. Πολύ ανήσυχος για τον κίνδυνο που απειλεί την οικογένειά τους, ο Χαβιέ μιλάει στον Μάρτιν.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος