«Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» – Ο Β΄ κύκλος στην ΕΡΤ2

Το 2ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς μυστηρίου «Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» (Top of the Lake 2: China Girl), θα παρακολουθήσετε σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00.

Η εξαιρετική πολυβραβευμένη δραματική σειρά μυστηρίου, συμπαραγωγής Αυστραλίας-Αγγλίας (BBC) 2017, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κατέκτησε το κοινό, θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 21:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Με πρωταγωνίστρια τη συγκλονιστική Ελίζαμπεθ Μος, που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την υποδειγματική ερμηνεία της, και τη μοναδική Νικόλ Κίντμαν, η οποία προστίθεται στο καστ στον ρόλο της Τζούλια, μιας μητέρας που βλέπει τη θετή κόρη της να κινδυνεύει εξαιτίας του συντρόφου της, ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι καθηλωτικός.

«Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» – Ο Β΄ κύκλος στην ΕΡΤ2

Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον

Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μος, Νικόλ Κίντμαν, Γκουέντολιν Κρίστι, Ντέιβιντ Ντένσικ, Άλις Ένγκλερτ, Γιούεν Λέσλι.

«Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» – Ο Β΄ κύκλος στην ΕΡΤ2

Γενική υπόθεση: Η ντετέκτιβ Ρόμπιν Γκρίφιν έχει επιστρέψει πρόσφατα στο Σίδνεϊ και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Όταν η θάλασσα βγάζει στην ακτή, μέσα σε μια βαλίτσα, το πτώμα ενός κοριτσιού από την Ασία, οι ελπίδες να βρεθεί ο δολοφόνος είναι ελάχιστες, μέχρι τη στιγμή που η Ρόμπιν εντοπίζει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που πέθανε το κορίτσι.

Παράλληλα, η Ρόμπιν βασανίζεται από τις τύψεις για το κοριτσάκι που έδωσε για υιοθεσία μόλις το γέννησε. Προσπαθεί απεγνωσμένα να το βρει, παρόλο που πονάει πολύ όταν χρειάζεται να αποκαλύψει τις συνθήκες της σύλληψής του.

Η έρευνα της υπόθεσης που αναλαμβάνει θα την οδηγήσει στις πιο σκοτεινές γωνιές της πόλης και πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί στα μυστικά της καρδιάς της.

«Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» – Ο Β΄ κύκλος στην ΕΡΤ2

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο

Η αστυνομία δίνει στο πτώμα που βρέθηκε στην ακτή την κωδική ονομασία « Κορίτσι από την Κίνα» και ξεκινούν οι έρευνες. Κατά τη διάρκεια της νεκροψίας, εντοπίζεται έμβρυο και όλοι οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι ήταν έγκυος. Ξεκινούν έρευνα στους οίκους ανοχής και ρωτούν αν έχει εξαφανιστεί κάποια κοπέλα. Η Ρόμπιν γράφει στη Μέρι και συναντιέται με το ζευγάρι που την έχει υιοθετήσει, οι οποίοι ομολογούν ότι δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί της.

«Το μυστικό της λίμνης: Το κορίτσι από την Κίνα» – Ο Β΄ κύκλος στην ΕΡΤ2

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 7 μέρες στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος