Το Κosmos 93.6 & 107.0 θυμάται την Amy Winehouse

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της Amy Winehouse, το Kosmos (93.6 & 107.0) φωτίζει γνωστές και άγνωστες στιγμές της. Αυτήν την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, από τις 10:00 το πρωί, ακούμε και θυμόμαστε την Amy.

Η Βρετανίδα μουσικός έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 ετών, άφησε, όμως, πίσω της δύο δίσκους που έγιναν παγκόσμια επιτυχία και αποτελούν πλέον κλασικές επιλογές. Με ιδιαίτερη εμφάνιση που την έκανε να μαγεύει το κοινό όταν ήταν πάνω στη σκηνή, και φυσικά με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, παντρεύοντας τη soul με στοιχεία jazz, η Amy κατάφερε να περάσει στο πάνθεον των σπουδαίων καλλιτεχνών που μας έδειξαν διαφορετικούς τρόπους να ακούμε τη μουσική.

Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 16 ετών, αλλά δεν κατάφερε να διαχειριστεί το μέγεθος της επιτυχίας και της αναγνώρισής της. Ο πρώτος δίσκος της «Frank» κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου 2003 κατακτώντας τα βρετανικά charts, ενώ το δεύτερο άλμπουμ «Back to Black» που κυκλοφόρησε τρία χρόνια αργότερα κατέκτησε όλον τον κόσμο. Στις 23 Ιουλίου 2011 βρέθηκε νεκρή από υπερβολική χρήση αλκοόλ.

Επιμέλεια αφιερώματος: Γιώτα Κοτσέτα, Κωνσταντίνος Παντζόγλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος