Το 42ο και 43ο επεισόδιο της οικογενειακής σειράς, «Ιντι», στην ΕΡΤ2

Το 42ο και 43ο επεισόδιο της κωμικής, οικογενειακής σειράς, καναδικής παραγωγής 2009, Ιντι (How to be indie), μεταδίδει η ΕΡΤ2 την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, στις 15:00.

Επεισόδιο 42ο: «Πώς να κάνεις ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα!».

Το 42ο και 43ο επεισόδιο της οικογενειακής σειράς, «Ιντι», στην ΕΡΤ2Η Ίντι λατρεύει τα Χριστούγεννα και ορκίζεται να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων για όλο τον χρόνο. Πράγμα καθόλου εύκολο, αφού όλοι γύρω της μοιάζουν αποφασισμένοι να «διαλύσουν» το όνειρο. Το στοίχημα που βάζουν η Άμπι και ο Μάρλον για την Πρωτοχρονιά, προκαλεί μεγάλους μπελάδες και στους δύο.

Επεισόδιο 43ο: «Πώς να συνδεθείς με την επικαιρότητα».

Η Ίντι πιστεύει ότι είναι αδύνατον να παρακολουθήσει εξελίξεις πουΤο 42ο και 43ο επεισόδιο της οικογενειακής σειράς, «Ιντι», στην ΕΡΤ2 σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά της χωρίς πρόσβαση στην καλωδιακή τηλεόραση. Πείθει λοιπόν του γονείς της ότι μία συνδρομή και ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι πράγματα απολύτως απαραίτητα. Το όνειρό της όμως ναυαγεί όταν, την κρίσιμη στιγμή, αποτυγχάνει να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Η Τσάντρα είναι αποφασισμένη να μην  αφήσει κανένα περιθώριο στον «μικρό δημιουργό προβλημάτων», τον Μάρλον, να συνεχίσει να την ταλαιπωρεί.

Παραγωγή: Καναδά

Παίζουν:Μελίντα Σανκάρ, Μαρλίν Ίαν, Ντίλαν Έβερετ, Σερίνα Πάρμαρ, Ελόρα Πάτνεϊκ, Βάρουν Σαράνγκα, Βίτζεϊ Μέιθα, Έρολ Σιταχανόλ, Νίκι Σα, Ντέμπορα Γκρόβερ
Δημιουργοί: Σούζαν Μπολτς, Τζον Μέι, Βέρα Σανταμαρία
Μουσική: Κάρλος Λόπες

Το 42ο και 43ο επεισόδιο της οικογενειακής σειράς, «Ιντι», στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ