«Οι έξι αδελφές» – 11ο και 12ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 11ο και 12ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι Έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα),  Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

«Οι έξι αδελφές» – 11ο και 12ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 11ο: «Εξάντληση»

«Οι έξι αδελφές» – 11ο και 12ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2Οι έρευνες γύρω από το υποτιθέμενο σαμποτάζ στο εργοστάσιο συνεχίζονται. Αν και χωρίς αποδείξεις, οι υποψίες της Πέτρα γίνονται όλο και πιο βάσιμες. Γι’ αυτό και αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια, μέχρι να ξεσκεπαστεί ο ένοχος του ατυχήματος που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του αρραβωνιαστικού της.
Στο μεταξύ, οι αδελφές Σίλβα κάνουν διπλή ζωή, πράγμα που εξαντλεί την Μπιάνκα, που πρέπει να συνδυάσει τη σκληρή δουλειά στο εργοστάσιο με τις κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να συνοδεύει τον Ροδόλφο. Το ίδιο δύσκολη είναι η κατάσταση και για την Φραντζέσκα, που βλέπει να κινδυνεύουν οι πρώτες της εμφανίσεις ως τραγουδίστρια στο Αμπιγκού. Όσο για την Ελίσα, η τελευταία της απόπειρα να τραβήξει την προσοχή του Σαλβαδόρ θα έχει απρόσμενες επιπτώσεις.

  Επεισόδιο 12ο: «Τρακ»

«Οι έξι αδελφές» – 11ο και 12ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2Μετά το ατύχημα του Μιγκέλ η κατάσταση στο εργοστάσιο παραμένει κρίσιμη. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ δεν πιστεύουν τις κατηγορίες της Πέτρα, η οποία ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την αληθινή ταυτότητα του δράστη, αν και δεν έχει στοιχεία για να το αποδείξει.
Η Φραντζέσκα προσπαθεί να ξεπεράσει την αποτυχημένη πρώτη της εμφάνιση στο Αμπιγκού και αποφασίζει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον εαυτό της πριν εγκαταλείψει για πάντα το όνειρό της. Η Μπιάνκα από την άλλη μεριά, αρχίζει να κινεί υποψίες στη Δόνα Ντολόρες και φοβάται ότι το μέλλον της μέσα στην οικογένεια Λοϊγκόρι δεν θα είναι τόσο ειδυλλιακό όσο περίμενε.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ertnews.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/ κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

«Οι έξι αδελφές» – 11ο και 12ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2«Οι έξι αδελφές» – 11ο και 12ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος