ΕΡΤ2: «Στα παιδιά ο λόγος» – Πρεμιέρα νέας εκπομπής

Τα παιδιά αποκτούν το δικό τους βήμα μέσα από τη νέα εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00, με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα παιδικής αθωότητας, με συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων, ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν.ΕΡΤ2: «Στα παιδιά ο λόγος» – Πρεμιέρα νέας εκπομπής

Μέσα σ’ ένα μαγευτικά όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, 30 παιδιά και 30 γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ’ ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι. Με απόλυτο σεβασμό στο λόγο, στην αντίληψη και την προσωπικότητα των παιδιών, γέλιο, χαρά, πρωτότυπα τραγούδια, σκετς, πολλή μουσική και κυρίως αισιοδοξία.

Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές, που καλούνται με τη σειρά τους να «αποδεσμεύσουν» το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

ΕΡΤ2: «Στα παιδιά ο λόγος» – Πρεμιέρα νέας εκπομπής

Τον Γιάννη Ζουγανέλη στο στούντιο συνοδεύουν οι μουσικοί και ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο διαδραστικό παλμό και τόνο.

 «Στα παιδιά ο λόγος», όπου τα παιδιά θα έχουν τον πρώτο και τον… τελευταίο λόγο!
Κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2.

Έναρξη – Εκπομπή 1η: «Γιώργος Νταλάρας, Σπύρος Γιαννιώτης,

Θανάσης Πολυκανδριώτης»

«Απόψε έχει πάρτι / ο λόγος στα παιδιά / Ο μπακλαβάς γωνία / και ο μήνας έχει εννιά» προϊδεάζει το πρωτότυπο τραγούδι έναρξης της εκπομπής «Στα παιδιά ο λόγος», στην ΕΡΤ2, με τον Γιάννη Ζουγανέλη και από ό,τι φαίνεται η πρώτη εκπομπή κρύβει πάμπολλες ευχάριστες εκπλήξεις.

Τα παιδιά σχολιάζουν αφοπλιστικά την καθημερινότητα, μιλούν για τους πολιτικούς και αναρωτιούνται «τι δεν θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν»!…

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τη βοήθεια των συνεργατών του, τους μουσικούς και ηθοποιούς Σωκράτη Πατσίκα, Κώστα Κοράκη, Αλέξανδρο Ζουγανέλη, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα,  μελοποιούν «μύθους του Αισώπου», δημιουργούν, με τη συμμετοχή των παιδιών, τον ύμνο των… «Καμένων Βούρλων» και γεφυρώνουν με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο το χάσμα ανάμεσα σε γονείς και παιδιά.ΕΡΤ2: «Στα παιδιά ο λόγος» – Πρεμιέρα νέας εκπομπής

Άκρως ενδιαφέρουσα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα, που αυτοσυστήνεται ως «πατέρας»!…

Γέλιο, ακατέργαστες αλήθειες, συγκίνηση, αμηχανία, αλλά και τρελό γλέντι, με καλεσμένους τον Έλληνα ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και τον κορυφαίο συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη.

Επί σκηνής, τα νεότερα  μέλη του παραδοσιακού συλλόγου «Καμένα Βούρλα» και φυσικά οι «επόμενοι» και οι «μεθεπόμενοι», 25 δεξιοτέχνες, αλλά και επίδοξοι νεαροί χρήστες του μπουζουκιού, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Θανάση Πολυκανδριώτη μας παρασύρουν σ’ ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Παρουσίαση: Γιάννης Ζουγανέλης.

Συμμετέχουν: Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης

Αρχισυνταξία: Νίκος Κεραμίδας

Σκηνογράφος: Γιώργος Γεωργίου.

Ενδυματολόγος: Ελένη Πάττα.

ΕΡΤ2: «Στα παιδιά ο λόγος» – Πρεμιέρα νέας εκπομπής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος