ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Νέα κυπριακή σειρά

Τα επόμενα τρία επεισόδια της νέας συναρπαστικής κοινωνικής-δραματικής σειράς του ΡΙΚ «Μοιραία φεγγάρια» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:15.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το  μυθιστόρημα της Μάρως Κρανιδιώτου «Όταν η μοίρα αποφασίζει» και βασισμένη σε μια ιδέα της Εύης Παπαμιχαήλ και του Κλείτου Κλείτου.

ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Νέα κυπριακή σειράΗ σειρά διαδραματίζεται στην Κύπρο το 1974, όταν η τουρκική εισβολή έκοψε το μαρτυρικό νησί στα δύο και σκόρπισε το θάνατο και τη δυστυχία στους Κύπριους, ξεκλήρισε ολόκληρες οικογένειες και χώρισε τις ζωές των ανθρώπων στα δύο -στο πριν και στο μετά. Η ιστορία μας αναφέρεται σε μια μεγάλη αγάπη που και αυτή κόπηκε στη μέση από τον πόλεμο. Ο Αλέξανδρος τραυματίζεται, χάνει τη μνήμη του και πέφτει θύμα πλεκτάνης του ίδιου του πατέρα του, που θέλει να τον χωρίσει από την αγαπημένη του Χριστίνα, λόγω κοινωνικής διαφοράς των δύο οικογενειών. Μόνο που η μοίρα, 38 χρόνια μετά, τους δίνει μία δεύτερη ευκαιρία: μέσα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι συμπτώσεων, οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά..

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Στέλιος Ανδρονίκου, Δημήτρης Βερύκιος, Κώστας Βήχας, Έλενα Δημητρίου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ανδρούλα Ηρακλέους, Ηλιάνα Κάκουρα, Σοφία Καλλή, Ζωή Κυπριανού, Ντίνος Λύρας, Χριστίνα Μαρούχου, Γιώργος Παναγιώτου, Λευτέρης Σαλωμίδης, Μαρία Φιλίππου, Έλενα Χριστοφή.

Στο ρόλο του Πάνου, ο  Φίλιππος Σοφιανός.

Και στο ρόλου του Έκτορα, ο Στέλιος Καυκαρίδης.

Guest star: Μιμή Ντενίση.

Μουσική: Χρίστος Ανδρέου.

Σκηνικά: Λάκης Γενεθλής.

Διεύθυνση παραγωγής: Στέλιος Ζήσιμος, Ζήνωνας Χατζηπαύλου.

Σενάριο: Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου, Πάνος Σταθόγιαννης.

Επιμέλεια σεναρίου και παραγωγής: Κλείτος Κλείτου.

Σκηνοθεσία:  Κλείτος Κλείτου, Σάιμον Φαρμακάς

Επεισόδιο 95ο

Η Τζένη και ο Ανδρέας επισκέπτονται τη Λένα, όπου η Τζένη θέλει να μάθει αν η Λένα γνωρίζει κάποιον Χρίστο Αγαθοκλέους από το παρελθόν της μητέρας της. Ο Αλέξανδρος φέρνει στον Γιάννη ό, τι του ζήτησε, φτάνει να γυρίσει πίσω σώα και αβλαβής η Μιράντα… Συναντιούνται στο χώρο που τους προτείνει ο Γιάννης. Η Λένα τηλεφωνεί στη Χριστίνα και της λέει το δυσάρεστο νέο ότι η Τζένη ανακάλυψε πως ο Χρίστος Αγαθοκλέους έχει σχέση με τον ΄Εκτορα Παπάζογλου.

ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Νέα κυπριακή σειρά

Επεισόδιο 96ο

Ο Αλέξανδρος και η Ραφαέλλα είναι ανακουφισμένοι με την απελευθέρωση της Μιράντας, το κακό όμως είναι ότι τους ξέφυγε ο δράστης που τους τηλεφωνεί και τους απειλεί ακόμα! Η Τζένη θέλει να επισκεφτεί τον Αλέξανδρο για να μάθει πού μπορεί να βρει τον ΄Εκτορα, από όπου θα μάθει για τον Χρίστο Αγαθοκλέους. Η Χριστίνα, μετά το τηλεφώνημα της Λένας αγωνιά για το αν η Τζένη θα ανακαλύψει την αλήθεια, ότι είναι η κόρη του Αλέξανδρου Παπάζογλου.

ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Νέα κυπριακή σειρά

Επεισόδιο 97ο

Η Μιράντα αναρωτιέται πώς βρέθηκε η Λυδία στην Κύπρο, η οποία της θυμίζει ότι η Μιράντα της έκλεψε μέσα από τα χέρια της τον Αλέξανδρο..Ο Έκτορας πάει στον Πάνο για να τον απειλήσει με σκοπό να εξαφανιστεί από τη ζωή της Μιράντας. Ο γάμος του γιου του με την κόρη του Αρσενίδη δεν πρέπει να διαλυθεί. Η Τζένη είναι αποφασισμένη, παρά τις επιφυλάξεις του Ανδρέα, να επισκεφθεί τη Ραφαέλλα Παπάζογλου, νιώθει πως εκείνη θα μπορεί να της πει πού μπορεί να βρει αυτόν τον Χρίστο Αγαθοκλέους.

ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Νέα κυπριακή σειρά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος