ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Κυπριακή σειρά

Τα επόμενα τρία επεισόδια της νέας συναρπαστικής κοινωνικής-δραματικής σειράς του ΡΙΚ «Μοιραία φεγγάρια» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:15.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το  μυθιστόρημα της Μάρως Κρανιδιώτου «Όταν η μοίρα αποφασίζει» και βασισμένη σε μια ιδέα της Εύης Παπαμιχαήλ και του Κλείτου Κλείτου.

ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Κυπριακή σειράΗ σειρά διαδραματίζεται στην Κύπρο το 1974, όταν η τουρκική εισβολή έκοψε το μαρτυρικό νησί στα δύο και σκόρπισε το θάνατο και τη δυστυχία στους Κύπριους, ξεκλήρισε ολόκληρες οικογένειες και χώρισε τις ζωές των ανθρώπων στα δύο -στο πριν και στο μετά. Η ιστορία μας αναφέρεται σε μια μεγάλη αγάπη που και αυτή κόπηκε στη μέση από τον πόλεμο. Ο Αλέξανδρος τραυματίζεται, χάνει τη μνήμη του και πέφτει θύμα πλεκτάνης του ίδιου του πατέρα του, που θέλει να τον χωρίσει από την αγαπημένη του Χριστίνα, λόγω κοινωνικής διαφοράς των δύο οικογενειών. Μόνο που η μοίρα, 38 χρόνια μετά, τους δίνει μία δεύτερη ευκαιρία: μέσα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι συμπτώσεων, οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά..

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Στέλιος Ανδρονίκου, Δημήτρης Βερύκιος, Κώστας Βήχας, Έλενα Δημητρίου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ανδρούλα Ηρακλέους, Ηλιάνα Κάκουρα, Σοφία Καλλή, Ζωή Κυπριανού, Ντίνος Λύρας, Χριστίνα Μαρούχου, Γιώργος Παναγιώτου, Λευτέρης Σαλωμίδης, Μαρία Φιλίππου, Έλενα Χριστοφή.

Στο ρόλο του Πάνου, ο  Φίλιππος Σοφιανός.

Και στο ρόλου του Έκτορα, ο Στέλιος Καυκαρίδης.

Guest star: Μιμή Ντενίση.

Μουσική: Χρίστος Ανδρέου.

Σκηνικά: Λάκης Γενεθλής.

Διεύθυνση παραγωγής: Στέλιος Ζήσιμος, Ζήνωνας Χατζηπαύλου.

Σενάριο: Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου, Πάνος Σταθόγιαννης.

Επιμέλεια σεναρίου και παραγωγής: Κλείτος Κλείτου.

Σκηνοθεσία:  Κλείτος Κλείτου, Σάιμον Φαρμακάς

Επεισόδιο 92ο

Η Τζένη λέει στον Ανδρέα ότι δεν θέλει να φύγουν αμέσως για το Λονδίνο. Πρώτα θέλει να μάθει γι’ αυτόν τον άνθρωπο που επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες τη μητέρα της στο Λονδίνο και της φάνηκε ύποπτος. Ράκος, η Μιράντα παρακαλεί τον Γιάννη να τηλεφωνήσει ξανά στον Αλέξανδρο. Είναι η ώρα που επιστρέφει και η Ραφαέλλα στο σπίτι και την παρηγορεί η Μάρθα.Ο Αλέξανδρος είναι και πάλι στην αστυνομία. Ο ΄Εκτορας προσπαθεί να είναι πολύ καλός με τη Ραφαέλλα, η οποία όμως, ήταν με τον Ρένο πριν από λίγο και έμαθε για την επίθεση εναντίον του. Εξοργισμένη τον κατηγορεί και του ζητά εξηγήσεις.

ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Κυπριακή σειρά

Επεισόδιο 93ο

Η Μάρθα συνομιλεί με τον Βασίλη στην κουζίνα ψυχικά εξουθενωμένη. Πρώτα ο φόνος της Ασπασίας, τώρα η απαγωγή της Μιράντας που την έχει διαλύσει. Η Λίζα και Μαρία πέφτουν πάνω στον Γιάννη, ο οποίος σκύβει για να μαζέψει τα τρόφιμα που τους έπεσαν, αλλά του πέφτουν τα γυαλιά, ξεκολλούν τα γένια του και η Μαρία τον αναγνωρίζει. Ο Γιάννης τρέπεται σε φυγή. Η Χριστίνα τηλεφωνεί στη Λένα και τότε η Χριστίνα ακούει τη φωνή του Αλέξανδρου και του ΄Εκτορα για πρώτη φορά έπειτα από τόσα χρόνια. .

ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Κυπριακή σειρά

Επεισόδιο 94ο

Η Λυδία φτάνει στην Κύπρο. Η Μάρθα πληροφορείται από τη Ραφαέλλα για τη Λυδία που είναι ξαδέλφη της Μιράντας και ζει στη Νέα Υόρκη. Όταν η Λυδία φτάνει στο σπίτι των Παπάζογλου, συμπεριφέρεται παράξενα στη Μάρθα που απορεί, ενώ η Λυδία αποφεύγει να απαντήσει σε οτιδήποτε. Ο Γιάννης είναι έξαλλος με τη Μιράντα, τη χαστουκίζει και την ξαναδένει πιο σφιχτά. Βάζει τη Μιράντα να τηλεφωνήσει εκεί που πρέπει και απαιτεί απόψε λεφτά και διαβατήριο, αλλιώς η Μιράντα θα πεθάνει.

ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια» – Κυπριακή σειρά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ