Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με την προημιτελική φάση.
Ειδικότερα, απόψε Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ertnews.gr, την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις θρυλικές ομάδες, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης.
Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.
Αμέσως μετά τη λήξη αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη.
Στο πλαίσιο της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκόπηση και τον δεύτερο προημιτελικό αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λέστερ, σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος