«Άσπρο – Μαύρο: Χοντρός – Λιγνός» στην ΕΡΤ2

Το καλύτερο ίσως κωμικό δίδυμο όλων των εποχών «Χοντρός – Λιγνός», έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 21:00, στο πλαίσιο της ζώνης «Άσπρο – Μαύρο».

Οι Όλιβερ Χάρντι και Σταν Λόρελ, το μοναδικό κωμικό δίδυμο Χοντρός – Λιγνός, χάρισαν στον κόσμο περισσότερο γέλιο απ’ όλους τους κωμικούς ηθοποιούς και αγαπήθηκαν όσο κανείς.

Θρυλικοί καλλιτέχνες της κωμωδίας, όπως ο Γούντι Άλεν, η Λουσίλ Μπολ, ο Τσάρλι Τσάπλιν, ο Μπιλ Κόσμπι και πολλοί άλλοι, άφησαν το σημάδι τους ανεξίτηλο στην κινηματογραφική τέχνη του 20ού αιώνα, ο Σταν και ο Όλι όμως, υπήρξαν αληθινές κωμικές μεγαλοφυίες: ο αδέξιος και αφελής Λιγνός με τον πομπώδη Χονδρό, μπλέκουν σε καβγάδες και περιπέτειες που καταλήγουν σε γκάφες και στην απόλυτη καταστροφή.

Το ντουέτο τους ήταν τόσο μοναδικά ταιριαστό, τόσο τέλεια συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο, που επί 25 ολόκληρα χρόνια το άστρο τους έλαμπε στο μαγικό στερέωμα του σινεμά. Τόσο αστείοι, τόσο φυσικοί, τόσο ανεξάντλητοι, που ξεπέρασαν το χρόνο. Παντού και πάντα, οι θεατές δεν παύουν να ξεκαρδίζονται και να τους απολαμβάνουν.

Στο «Άσπρο – Μαύρο», οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα απολαύσουν τα κλασικά αριστουργήματά τους: 29 ταινίες του βωβού (παραγωγής 1927-1929) και άλλες 40 με ήχο (παραγωγής 1929-1935), όλες μικρής διάρκειας, σ’ ένα μοναδικό πανόραμα νοσταλγίας και γέλιου.

Ειδικότερα, οι τηλεθεατές απόψε θα απολαύσουν τις εξής ταινίες:

«Love ‘Em and Weep»

«Putting Pants on Philip»

«Άσπρο – Μαύρο: Χοντρός – Λιγνός» στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος