«Θάλασσα από πλαστικό» – Η νέα σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ3

Το όγδοο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής σειράς μυστηρίου «Θάλασσα από πλαστικό» (Plastic Sea / Mar de plastico), παραγωγής Ισπανίας 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, στις 22:30.

Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα-δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων. Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας. Είναι η κόρη του δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου αρχίζουν αμέσως με επικεφαλής έναν αστυνομικό με θολό παρελθόν.

«Θάλασσα από πλαστικό» – Η νέα σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ3

Η σκηνοθεσία είναι των Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano και Rocío Martínez Llano. Πρωταγωνιστούν οι Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc και Luis Fernández.

«Θάλασσα από πλαστικό» – Η νέα σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ3

Eπεισόδιο 8: Ο Βλαντ αρχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό με την Πιλάρ και τον Ρουέδα. Λέει στον αρχηγό ότι η Πιλάρ δεν είναι πια απαραίτητη στο εμπόριο γυναικών. Θα προσπαθήσει να πείσει την Πιλάρ να κάνει το ίδιο με τον Ρουέδα.
Στον δρόμο, μαύροι και τσιγγάνοι πιάνονται στα χέρια. Ο Σαμουέλ, ένας από τους μαύρους, μαχαιρώνεται και όλοι υποψιάζονται τον Λόλο.

«Θάλασσα από πλαστικό» – Η νέα σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ3Ο Σέρχιο επισκέπτεται τον αδερφό του στη φυλακή. Φοβάται ότι θα χειροτερέψει μετά την επίθεση που δέχτηκε στο προηγούμενο επεισόδιο. Του λέει πως μιλούν για εκείνον στο Ίντερνετ. Ο Φερνάντο λαμβάνει και ένα σημείωμα της Κριστίνα: «Θα σε βοηθήσω να το σκάσεις».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος