ertnews.gr

«Τα Πάθη» – Η μίνι σειρά του BBC στην ΕΡΤ1

17/04 01:30
«Τα Πάθη» – Η μίνι σειρά του BBC στην ΕΡΤ1

Τα δύο μέρη της εξαιρετικής ιστορικής-θρησκευτικής μίνι σειράς «Τα Πάθη» (The Passion), παραγωγής Αγγλίας (BBC) 2008, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1,  τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020, στις 20:45.

Στη σειρά παρουσιάζεται η τελευταία εβδομάδα της ζωής του Χριστού, μέσα από τρεις σκοπιές: τις θρησκευτικές Αρχές, τους Ρωμαίους και τον ίδιο τον Ιησού.

«Τα Πάθη» – Η μίνι σειρά του BBC στην ΕΡΤ1

Το δράμα αρχίζει με την προφητική είσοδο του Ιησού από την Ανατολική Πύλη, ακολουθώντας Τον μέχρι τη σταύρωσή Του και την απίστευτη συνέχεια.

Η μαγευτική, όλο χρώματα και ζωντάνια ιστορία, διαδραματίζεται στον χαοτικό κόσμο όπου συνέβησαν όλα – στην πόλη της Ιερουσαλήμ, την εβδομάδα των Παθών.

Μέσα στο πολιτικό και θρησκευτικό πλαίσιο της εποχής, η σειρά συνδυάζει την αφηγηματική ένταση και τη θεματική δύναμη να ζήσουμε τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την εβδομάδα, σαν να ήμασταν εκεί.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Όφερ.
Σενάριο: Φρανκ Ντίζι.
Παίζουν: Τζόζεφ Μολ, Τζέιμς Νέσμπιτ, Πολ Νίκολς, Μπεν Ντάνιελς, Πενέλοπε Ουίλτον, Ντένις Λόσον,Τζον Λιντς, Μπεν Κάπλαν, Τομ Έλις, Στιούαρτ Κιντ, Παλόμα Μπαέζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version