Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, το «Selfie» με τον Παναγιώτη Κουντουρά επισκέπτεται τις Μηλιές στον Δήμο Νοτίου Πηλίου! 

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από την Κεντρική Πλατεία και επισκεπτόμαστε τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, τη Βιβλιοθήκη «Ψυχής Άκος» και το σύγχρονο Μνημείο Πεσόντων Μηλιωτών.

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε το Τοπικό Λαογραφικό Μουσείο Μηλεών, το Ευδόξιο Πνευματικό Κέντρο και το Καμπαναριό του Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε την Κεντρική Πλατεία και την τοπική αγορά των Μηλιών, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στην περίφημη σιδερένια γέφυρα του τρένου του Πηλίου, που κατασκεύασε ο πατέρας του διάσημου υπερρεαλιστή ζωγράφου Τζόρτζιο Ντε Κίρικο, Εβαρίστο ντε Κίρικο.

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Παράλληλα, συναντάμε και συζητάμε με τον Απόστολο Ρεματίσιο για τη Βιβλιοθήκη «Ψυχής Άκος», η οποία αποτελεί την ιστορική συνέχεια της ξακουστής «Σχολής των Μηλεών», που ίδρυσαν οι Άνθιμος Γαζής, Γρηγόριος Κωνσταντάς και Δανιήλ Φιλιππίδης και αποτέλεσε σημαντική πνευματική εστία της εποχής και κέντρο του Απελευθερωτικού Αγώνα του 1821.

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Ακολουθεί μία συζήτηση με τον πατέρα Κωνσταντίνο Κουκουβίνο, ιερέα του Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, για τον ιστορικό αυτό ναό με τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες και, τέλος, συναντάμε τον Δημήτρη Ραμματά, αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Πολιτισμού & Νεολαίας Νοτίου Πηλίου, που μας μιλάει για το ιστορικό τρένο του Πηλίου.

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Στον τελικό γύρο μία σελφοδρομία… με βαγονέτο τρένου στον τερματικό σταθμό του τρένου του Πηλίου στις Μηλιές, θα καθορίσει τη νικήτρια.

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

Στις Μηλιές Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος