«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» στην ΕΡΤ1 – Χορευτικά είδη τραγουδιών

Ετοιμαστείτε για ένα τρίωρο γεμάτο αγαπημένα χορευτικά τραγούδια, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00.

Ανανεωμένη, με φρέσκιες ιδέες, νέα εικόνα, αλλά πάντα με τον ίδιο σκοπό, την ποιοτική ψυχαγωγία και την ανάδειξη, ακόμη περισσότερο, της μουσικής της χώρας μας, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» συνεχίζει με νέα επεισόδια στην ΕΡΤ1, κάθε Σάββατο, στις 22:00.

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» στην ΕΡΤ1 – Χορευτικά είδη τραγουδιών

Οικοδεσπότες της εκπομπής η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, οι οποίοι λένε «ναι» στο καλό ελληνικό τραγούδι, με ξεχωριστά μουσικά αφιερώματα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, με δημοφιλείς καλεσμένους, πλούσιο αρχειακό υλικό και μια ορχήστρα από καταξιωμένους μουσικούς.

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» στην ΕΡΤ1 – Χορευτικά είδη τραγουδιών

Eπεισόδιο 9ο: «Χορευτικά είδη τραγουδιών»

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, το ρίχνει … «έξω» με ένα τρίωρο αγαπημένων χορευτικών τραγουδιών όλων των ειδών και όλων των εποχών.

Μαζί μας, πολλοί φίλοι, οι οποίοι με το κέφι και το ταλέντο τους θα φτιάξουν αυτή την υπέροχη παρέα με δυνατό, διασκεδαστικό ρεπερτόριο.

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» στην ΕΡΤ1 – Χορευτικά είδη τραγουδιών

Ο Θάνος Πετρέλης, η Ελένη Χατζίδου, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Ζερόμ Καλούτα, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Θανάσης Βασιλάκος, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Δέσποινα Πολυκανδρίτου, η Χρύσα Κλούβα και βέβαια, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος μαζί με το Χρήστο Βότση και τη Χριστίνα Ράλλη  θα «στήσουν» ένα γνήσιο λαϊκό πάλκο, δίνοντας το δικό τους τόνο στη βραδιά.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος μας φέρνει αέρα… Πατρινό, αλλά και η συνεργάτιδά του Ιώ Νικολάου θα ανεβάσουν το γλέντι στα ύψη με ένα υπέροχο σερί αγαπημένων επιτυχιών.

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» στην ΕΡΤ1 – Χορευτικά είδη τραγουδιώνΣτην παρέα μας η Εθνομουσικολόγος και Λέκτορας Λαογραφίας του Παν/μίου Ιωαννίνων, κα Ρενάτα Δαλιανούδη, η οποία θα μας τονίσει πόσο σημαντικός είναι ο χορός και το τραγούδι, ειδικά τέτοιες εποχές που το να ξεδίνουμε είναι το καλύτερο φάρμακο.

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» στην ΕΡΤ1 – Χορευτικά είδη τραγουδιών

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης
Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος