Η ΕΡΤ Αιγαίου και η Δημόσια Ραδιοφωνία της Κολωνίας εκπέμπουν για το προσφυγικό

Μετά την επιτυχημένη τριήμερη ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ Αιγαίου για το προσφυγικό, που μεταδόθηκε από τη Μυτιλήνη σε όλη την Ελλάδα μέσω του Πρώτου Προγράμματος και των Περιφερειακών Σταθμών, η ΕΡΤ Αιγαίου ξεπερνάει τα σύνορα και διεθνοποιεί το προσφυγικό.

Η Λέσβος της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς ενώνει τη φωνή της με τη Γερμανική Ραδιοφωνία σε ένα τετράωρο πρόγραμμα, που μεταδίδεται και από το μεγαλύτερο δημόσιο ραδιόφωνο της Κολωνίας, WDR.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, από νωρίς το πρωί, οι εκπομπές της ΕΡΤ Αιγαίου θα είναι εστιασμένες στο προσφυγικό. Από τις 15:00 έως τις 19:00, το δημόσιο ραδιόφωνο της Κολωνίας εκπέμπει από την ΕΡΤ Αιγαίου τετράωρο πρόγραμμα που μεταδίδεται και στη Γερμανία, προκειμένου να αναδειχθούν όλες οι πτυχές και τα στάδια του προβλήματος, αλλά και του δράματος που βιώνουν όσοι πρόσφυγες καταφέρνουν να φτάσουν στη Νότια Ευρώπη και προσπαθούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τον τελικό τους προορισμό, που συνήθως είναι η Γερμανία.

Τα δημόσια ραδιόφωνα Ελλάδας-Γερμανίας σμίγουν τη φωνή τους για το προσφυγικό και εκπέμπουν μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Aκούστε εδώ live 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ