Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτό το Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Αυγούστου, στις 13:15, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

Eπεισόδιο 27o: «Αρσενικό Νάξου, Μέλι Ελάτης Μαινάλου, Πορτοκάλια Μάλεμε Χανίων»
Μαζί του, ο παραγωγός Αρσενικού Νάξου Γιάννης Μανιός αποκαλύπτει μυστικά της παραγωγής του, ενώ η διατροφολόγος Βασιλική Κούργια αναλύει διατροφικά το Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια.
Eπεισόδιο 28ο: «Ξινομυζήθρα Κρήτης, Φασόλια Μεσόσπερμα Κάτω Νευροκοπίου, Μήλα Ζαγοράς Πηλίου»

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
Έτος παραγωγής: 2020
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος