«Ο τόπος της καρδιάς μας» στην ΕΡΤ3

Το ενδέκατο επεισόδιο του ενδέκατου κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα της μητέρας της, Μάριον.

Η Χάρτλαντ είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Έιμι αποκαλεί σπίτι της. Η Έιμι έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της Λου, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Χάρτλαντ. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους Τιμ, που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για το θάνατο της Μάριον, θα προκαλέσει μπερδέματα.

(11ος Κύκλος) – Επεισόδιο 11ο. 

Ο Τιμ αναγκάζεται να αποκαλύψει το μυστικό του όταν βρίσκεται παγιδευμένος στο κτηνιατρείο με έναν απρόσμενο επισκέπτη, ενώ η Έιμι δουλεύει με ένα πρώην άλογο κούρσας που αναζητά καινούριο ιδιοκτήτη. Στο μεταξύ, η Τζόρτζι δυσκολεύεται να αποφασίσει ποιον πρέπει να εμπιστευθεί, όταν ο Γουάιατ την προειδοποιεί ότι κάποιος θα την προδώσει. Ο Τζακ ξεπερνά τον εαυτό του για να στηρίξει τη Λίσα, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται, όταν συναντούν τον πρώην σύζυγό της, τον Νταν.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ